Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το Final- four Beach Handball στην Αττική


Το Σαββατοκύριακο 6-7 Αυγούστου 2011 θα διεξαχθεί στο beach-bar restaurant Mojito Bay η τελική φάση του 12ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ με την ονομασία «Final- four Beach Handball Mojito Bay 2011». Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στους άνδρες και οι τέσσερις καλύτερες στις γυναίκες θα «μονομαχήσουν» για τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδας, προσφέροντας στον κόσμο που θα παρευρεθεί πλούσιο θέαμα.

Ενα... νησί στο λεκανοπέδιο
Το MOJITO BAY ανήκει στον όμιλο του Βλάση Σταθοκωστόπουλου. Βρίσκεται στην παραλία Λομπάρδας στην Αγία Μαρίνα (33o χλμ Αθηνών – Σουνίου) σε μια έκταση 6 στρεμμάτων. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, συμβάλλοντας παράλληλη στην ανάπλαση της παραλίας της Λομπάρδας.
Ο νέος χώρος περιλαμβάνει café, εστιατόριο και club, ενώ ιδιαίτερα έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση της παραλίας όπου πλέον οι λουόμενοι απολαμβάνουν αναπαυτικές ξαπλώστρες, φιλικό service αλλά και μια σειρά ειδικών υπηρεσιών Beach Wellness & Sports. Το MOJITO BAY προσφέρει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και γεύσης και μέσω του εστιατόριο του που λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 02:00, με πιάτα που χαρακτηρίζονται από ethnic επιρροές υπό την επιμέλεια του Chef Παναγιώτη Μελιδώνη. Και ο χώρος του bar αποτελεί ιδανική επιλογή από νωρίς για Cocktail, ενώ όσο οι ώρες μικραίνουν… η διασκέδαση απογειώνεται.
Το μαγαζί έκανε φέτος Opening με τα τραγούδια του Θάνου Πετρέλη, ενώ αυτή την Παρασκευή 16 Ιουνίου θα βρίσκονται εκεί η Αντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας. Τηλέφωνα: 22910 78950 – 1

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπιτς χάντμπολ της ΟΧΕ Γιώργος Μπεμπέτσος σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον όμιλο Σταθοκωστόπουλου για την ανάληψη της διοργάνωσης. Το άθλημα βρήκε άλλο ένα πολύ όμορφο μέρος στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου μπορεί να αναπτυχθεί και να προσφέρει πλούσιο θέαμα. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και το ιδιαίτερα βεβαρυμένο καλοκαίρι από αγωνιστικές υποχρεώσεις (Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ, Masters και Special Olympics) η επιτροπή έκανε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει το άθλημα σε υψηλό επίπεδο».

1 σχόλιο: