Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΕΒΕΖΑ 2011

Έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μία χρονιά το τουρνουά της Πρέβεζας, το επονομαζόμενο PREVEZA BEACH...HANDBALL 2011-ΛΟΥΞ, που έγινε στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου ξενοδοχειακού συγκροτήματος της παραλίας Καστροσυκιάς από 16-19 Ιουνίου.

Οι ομάδες έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη φιλοξενία στο PREVEZA BEACH και το θέαμα που πρόσφεραν ήταν αντάξιο της φήμης των ονομάτων των ομάδων του. Αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, της ΑΕΚ, της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ, της Αναγέννησης Άρτας, της Νέας Ιωνίας, της Ηλιούπολης, του Βύρωνα, του Παναιτωλικού, των Ιωαννίνων, της ΧΑΝΘ, του Φοίβου, του Λεωνίδα, της Πολιτείας και άλλων πολλών ομάδων κάθε κατηγορίας βρέθηκαν στην όμορφη Πρέβεζα και απόλαυσαν τον ήλιο, την παραλία, το πράσινο και τα καταγάλανα νερά δείχνοντας τις αρετές τους και στο BEACH HANDBALL.

Νικητής στους άνδρες οι Summer 04 (ΠΑΟΚ) και στις γυναίκες η πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2009, η AVANT GARDE. Ασημένιο ο Παναιτωλικός και η PREVEZA BEACH 2011, χάλκινο η Ηλιούπολη BHC και η Submarine. Νικητές και νικήτριες όλοι, οι αθλητές και αθλήτριες, οι προπονητές και παράγοντες , οι διαιτητές και κριτές, οι διοργανωτές!!!

Τις απονομές έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο πρόεδρος της ΕΣΧΒΕ και της Αναγέννησης Άρτας, κ.Βασίλης Κρανιώτης, η κόρη του ιδιοκτήτη του PREVEZA BEACH, κ. Αθηνά Γιαννακοπούλου κ ο διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Οδυσσέας Τζούμας.

MVP στους άνδρες αναδείχτηκε ο Σωτήρης Μαραγκός των Summer 04 και στις γυναίκες είχαμε ισοψηφία μεταξύ Σκουτέλα και Σκάρα και μετά από κλήρωση αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια η αρχηγός της Αναγέννησης Άρτας και παλαιότερα της Εθνικής Ομάδας, Βασιλική Σκάρα.

Το γήπεδο ήταν πραγματικά πολύ όμορφο με σχεδόν 50 χορηγούς να διαφημίζονται στο γήπεδο, στην καφετέρια του γηπέδου και στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα που είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες του τουρνουά με σκιά για τους θεατές και θέαση των αγώνων από ψηλότερο επίπεδο με φόντο τη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο ανταποκρίθηκε κι αυτό στις προσδοκίες όλων, καθώς ήταν ένας μικρός παράδεισος μέσα στο πράσινο και τα δωμάτια είχαν όλα θέα τη θάλασσα και το γήπεδο. Όλοι οι υπεύθυνοι εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα που προσφέρει το beach handball και τόνισαν ότι δε γνώριζαν το υψηλό επίπεδο των αγώνων και απόλαυσαν κάθε φάση στην καυτή άμμο.

Το event των αγώνων πάντως που έκλεψε την παράσταση ήταν οι live εκπομπές από τον ραδιοφωνικό σταθμό ENERGY FM 93,4, που κάλυψε ραδιοφωνικά την εκδήλωση το Σαββατοκύριακο και ο εκπληκτικός παρουσιαστής (πανελίστας στην εκπομπή της Λαμπίρη στο STAR και ραδιοφωνικός παραγωγός), Πάνος Κουνιάκης, που έδωσε χρώμα, ενέργεια και ένταση σε όλους με τις έξυπνες ατάκες του και την υπέροχη λεκτική ευρηματικότητα στις συνομιλίες με αθλητές, φιλάθλους, διοργανωτές....κυριολεκτικά με όλους. Στην κυριολεξία ξεσήκωσε την κερκίδα...αλλά και τον κ. Δημόλα, που ήταν η ατραξιόν του τουρνουά με τις ατάκες του!!!

Οι αγώνες καλύφθηκαν τηλεοπτικά από τον ΑΧΕΛΩΟ TV και με ρεπορτάζ από το περιοδικό PRESS TEASE, το SPORTS ACTION, το SPOT FREE PRESS και πολλούς ακόμη δημοσιογράφους από γνωστές εφημερίδες και σάιτ. Τέλος, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 98,7 και στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ στην εκπομπή του κ. Λούπα μίλησαν ζωντάνα ο ιδιοκτήτης του PREVEZA BEACH, Νίκος Γιαννακόπουλος και ο Νίκος Γιαμούρης, ένας εκ των διοργανωτών.


Εκπληκτικές ξανά ήταν και οι χορεύτριες της σχολής χορού ''ΧΟΡΟΧΩΡΟΣ" της Μελίνας Τάτση, που ξεσήκωσαν με τα χορευτικά τους και το συγχρονισμό τους, αλλά και την AVANT GARDE που δεν άντεξαν στον πειρασμό και χόρεψαν μαζί με τις χορεύτριες σε ρυθμούς σάμπας!!!

Όλα , λοιπόν, ήταν εντυπωσιακά και δούλεψαν ρολόι και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου και πάλι στην εκρηκτική καταπράσινη και καταγάλανη Πρέβεζα.

Εμείς ως διοργανωτές να ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή τους αλλά και τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, το Δήμο Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας. Επίσης, το Δήμο Μελιτειέων Κέρκυρας και τον φίλο και αγαπητό Νίκο Πέρρο, το PLAY 5X5 και το 5Χ5 του Κώστα Μαργώνη για τη χορήγηση του γηπέδου και κυρίως το προσωπικό του PREVEZA BEACH για την ευγένεια τους και την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Σας περιμένουμε με χαρά στην Πρέβεζα και του χρόνου!!!

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΡΟΥΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου