Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

TEΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Το τουρνουά στον Αγιόκαμπο θα διεξαχθεί φέτος στο τριήμερο 11-13 Ιουνίου 2010, στα δύο γήπεδα ΜΑΙΣΤΡΑ στην Κ. Σωτηρίτσα Αγιόκαμπου. Οι αγώνες θα αρχίσουν αργά το βράδυ της Παρασκευής με πιθανότατα δύο παιγνίδια υπό το φως των προβολέων και επειδή οι περισσότερες ομάδες πρόβαλλαν δυσκολίες για συμμετοχή τους σε παιγνίδια της Παρασκευής, θα υποχρεωθούν το Σάββατο να παίξουν έως και 4-5 παιγνίδια. Συμμετοχή έως τώρα δήλωσαν 11 ανδρικές ομάδες και 4 γυναικείες. Σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 είναι η τελευταία ημέρα για να δηλώσετε συμμετοχή.

Υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το αρχικό πλάνο, διαβάστε προσεκτικά παρακάτω ώστε η καθεμιά ομάδα να είναι πλήρως ενημερωμένη:

  1. Αποσύρετε η διαδικασία του lucky team, λόγω απόσυρσης χορηγού. Aν έχουμε κάτι νεότερο θα ενημερωθείτε στη διάρκεια των αγώνων.
  2. Μετατρέπεται η επιβράβευση του θεαματικότερου γκολ σε όλη τη διοργάνωση, με την πριμοδότηση-έπαθλο 100 ευρώ, στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.
  3. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κατάσταση-δήλωση με τα ονόματα των συμμετεχόντων και στο κάτω μέρος την υπογραφή του υπεύθυνου της ομάδας και την υπογραφή και σφραγίδα του γιατρού. Αθλητές μπορούν σε αντίθετη περίπτωση (δηλαδή αν δεν έχουν ή δεν θέλουν να φτιάξουν νέα κατάσταση με υπογραφή ιατρού) να έχουν τα πρόσφατα δελτία τους από την συμμετοχή τους στη σάλα.
  4. Γεύμα-σάντουϊτς καθημερινά σε όλες τις ομάδες και τους συμμετέχοντες, καθώς και μπουκαλάκια νερό για όλα τα παιγνίδια των ομάδων. Οι αρχηγοί (ή εκπρόσωποι των ομάδων), θα φροντίζουν σε συνεννόηση με το κέντρο. επιχειρήσεων ΜΑΙΣΤΡΑ, για την χορήγησή τους.
  5. Το Σάββατο αργά το βράδυ (12/6/2010) θα υπάρξει μπάρμπεκιου-πάρτι (δείπνο) για όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.
  6. Θα υπάρξουν καλύτερες τιμές σε επιλεγμένα εστιατόρια-ταβέρνες για τις συμμετέχουσες ομάδες. Πληροφορίες για την προσφορά και έκπτωση, θα πάρουν οι ομάδες κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης και πριν την διεξαγωγή των αγώνων. Προκειμένου να καταφέρουμε περισσότερη έκπτωση στο φαγητό, θα ήταν καλύτερα η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μαζί.
  7. Θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις 3 πρώτες ομάδες ανδρών και γυναικών, ενώ θα τιμηθούν με πλακέτα ή κύπελλο οι MVP (θεαματικότεροι) αθλητές.
  8. Θα υπάρχουν καλύτερες τιμές στο καφέ Μαίστρα του Δ.Τζουβάρα (κεφέδες, αναψυκτικά, μπύρες, παγωτά κ.λ.π.), με την λογική να υπάρξουν ομαδοποιημένες παραγγελίες.
  9. Καλό θα ήταν οι ομάδες (όσες έχουν) να φέρουν μαζί τους και μπάλες.
  10. Για τη διαμονή ήδη γνωρίζετε.10-15 ευρώ / ημέρα/ άτομο.Τηλέφωνο επικοινωνίας στο Δ.Τζουβάρα 6947-304175.
  11. Η τεχνική σύσκεψη θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής 20.00, όπου θα γίνει και η σχετική ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες των αγώνων. Οι ομάδες που δεν θα συμμετάσχουν, θα πρέπει να ενημερωθούν με δική τους πρωτοβουλία από τους υπόλοιπους.
  12. Ως την Τετάρτη το βράδυ 9/6 θα έχετε ενημερωθεί για το πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα http://www.kosmetpal-bh.gr/part.php?part_id=2

Οι συμμετοχές έως τώρα.

ΑΝΔΡΕΣ

  1. Summer 04
  2. Παναιτωλικός
  3. Νταμιάνα Αρτας
  4. Ηλιούπολη ΒΗC
  5. CityUnityCollege
  6. Δράμα 2010
  7. Ιωνικός N.Mαγνησίας
  8. Πολιτεία Athens
  9. Vamos 2005 BHT
  10. Εύρυτος Βόλου
  11. Ζευς

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  1. Avant Garde
  2. Εύρυτος Βόλου
  3. Ηλιούπολη
  4. SubMarine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου