Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Και του χρόνου , λοιπόν, ραντεβού στην όμορφη παραλία του Αγιόκαμπου.

To τουρνουά του Αγιόκαμπου αποτελεί πια παρελθόν και οι οργανωτές θα πρέπει από τώρα να σκέφτονται την οργάνωση της επόμενης χρονιάς. Το πολύ θετικό στοιχείο του τουρνουά ήταν το ρεκόρ συμμετοχών σε ομάδες (11 αντρικές - 4 γυναικείες). Ακόμη πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή νέων ομάδων, όπως η Δράμα ή ο Βόλος, που δίνει ακόμη μεγαλύτερη γεωγραφική ευρύτητα ανά την Ελλάδα.

Κάποιες ομάδες δείχνουν να γίνονται ακόμη πιο δυνατές με προσθήκη καλών παικτών, όπως οι VAMOS 2005, αλλά κάποιες εμφανίστηκαν αποδυναμωμένες με σημαντικές απουσίες καλών παικτών, όπως η CTS ATHENES POLITEIA.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του City University College με παιδιά έμπειρα από το Beach αλλά και νεαρά παιδιά που δεν είχαν ξαναπαίξει σε άμμο και έδειξαν ότι έχουν όλα τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουν. Τα αδέρφια Στούμπη, ο Βασιλόπουλος και ο Τούτσης φανέρωσαν τις αρετές τους και στα χωμάτινα γήπεδα.

Η Ηλιούπολη παρουσιάστηκε πολύ δυνατή με την προσθήκη του Ρήγα, που έδωσε πολύτιμες επιθετικές λύσεις και του Ανδρώνη που θωράκισε την άμυνα με τα σωματικά προσόντα του.

Ο ευρωπαίος Παναιτωλικός ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά το τουρνουά, κατέβασε ταχύτητες κυρίως μετά την αποβολή του Λεωνίδα Ραμόπουλου, που αποδυνάμωσε την άμυν, έστω κι αν ο Γιάννης Λαζαρίδης ήταν και πάλι πολύ ουσιαστικός και στο σκοράρισμα και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Το αγωνιστικό επίπεδο των γυναικών πρέπει οπωσδήποτε να ανέβει με τη συμμετοχή επιπλέον ομάδων αλλά και παικτριών, ώστε να υπάρχει και συναγωνισμός για την AVANT GARDE, αλλά και για να γίνονται αγώνες πιο ενδιαφέροντες για το κοινό.

Οι υπέροχες αθλητικές εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο προσεγμένες. Η ύπαρξη δύο γηπέδων είναι πολύ σημαντική υπόθεση, αλλά θα πρέπει τα γήπεδα να αποτελούν όσο το δυνατόν την πιο όμορφη βιτρίνα του αθλήματος. Είναι απαραίτητο το στήσιμο γηπέδων με διαδημιστικές πινακίδες και ό,τι μπορεί να ομορφύνει έναν αθλητικό χώρο μέσα και έξω από αυτόν.

Η διατησία θα πρέπει να δουλέψει συστηματικά για να ανταποκριθεί πλήρως στις δυσκολίες που κρύβει η άμμος και οι βιρτουόζικες πιρουέτες της...και να μεπι και αυτή στο καλοκαιρινό κλίμα τηρώντας τους αγωνιστικούς νόμους με διάθεση όμως μεσολαβητική...

Η μουσική είναι κομμάτι σημαντικό για την παραλία. Η συνοδεία της βοηθά όλους...και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα....και τα μπάρμπεκιου για τους καλοφαγάδες αθλητές μας....

Στα θετικά της διοργάνωσης η παρουσία της ΕΤ3, που πήρε πλάνα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και κάποιες συνεντεύξεις από αθλητές, αθλήτριες και άλλους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου