Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ

Μεγάλη ανταπόκριση υπάρχει για 2η συνεχόμενη χρονιά από τους επιχειρηματίες της Άρτας, των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας, της Φιλιππιάδας και του Καναλλακίου για το τουρνουά BEACH HANDBALL, που θα διεξαχθεί στη Λούτσα Πρέβεζας στο Cafe - Bar Belevedere από 2-4 Ιουλίου 2010.

Η διαφημιστική καμπάνια της dipmedia και ο μόχθος των διοργανωτών (Γρούμπα Κώστα και Γιαμούρη Νίκο) και του συνεργάτη Γιώργου Καρζή, δημοσιογράφου και διευθυντή του ipiros.gr έχουν φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στην ανεύρεση χορηγών και γενικότερα στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Με project υψηλών προδιαγραφών γίνεται παρουσίαση των διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών από πλευράς των διοργανωτών και οι επιχειρηματίες βρίσκουν άψογη την προβολή της επιχείρησή τους μέσα από το τουρνουά Loutsa 2010 - Beach Handball.

Ο Δήμος Φαναρίου είναι κοντά στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος, Αντώνης Νάστας κάνει τα αδύνατα δυνατά για την προσφορά υλικοτεχνικής υποδομής στο χώρο του τουρνουά. Το Επιμελητήριο Πρέβεζας είναι και αυτό συνδιοργανωτής του τουρνουά με πολύτιμη βοήθεια και στόχο την εκμετάλλευση δράσεων τους τουρνουά από επιχειρήσεις της περιοχής. Ο κ. Λεωνίδας Νταλαμάγκας είναι πολύ πρόθυμος να βοηθήσει τέτοιες δραστηριότητες,που μόνο ωφέλεια μπορούν να προσφέρουν στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Από χθες παίζεται διαρκώς ένα πολύ καλό ραδιοφωνικό σποτ για το τουρνουά από το MUSIC RADIO 102.1 (Άρτα), ενώ στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και επαφές με ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πρέβεζας. Ακόμη, χορηγοί επικοινωνίας είναι πολύ μεγάλα site της βορειοδυτικής Ελλάδας (dipnews.gr , ipiros.gr, prevezasports.gr, gianninasports.gr ), το νέο πανελλήνιο site (handballnews.gr) και αναμένεται τις προσεχείς μέρες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει κα το ακριβές πακέτο τηλεοπτικής κάλυψης από τον ART TV.

Αύριο θα γίνει ένα μικρό αφιέρωμα στους μέχρι τώρα χορηγούς της διοργάνωσης μέσα από το loutsa2010-beachhandball.blogspot.com και το handballnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου